آب لیمو با این غذاها خوردن ندارد!
توصيه ميشود، آب ليمو را با آب سرد مخلوط کرده و ميل کنيد، زيرا گرما باعث تسريع واکنشهاي شيميايي موجود در آب ليمو شده و قدرت مخرب آن را بر روي دندانها افزايش ميدهد.
ليمو يکي از دلپذيرترين ميوهها از لحاظ طعم و عطر ميباشد. ليموهايي که در شمال و جنوب ايران پرورش مييابند از لحاظ داشتن خواص طبي کامل بوده و هيچ گونه خطري در مورد کم کردن املاح طبيعي بدن و کلسيم خون گزارش نشده است و برعکس اسيدسيتريک موجود در آن مقوي خون و بالابرندهي ميزان کلسيم بدن است.
به گزارش مجله پيام دلتا، طبق آخرين مطالعاتي که روي ليمو و ترکيبات آن انجام شده، معلوم شده است که اين ميوه داراي مواد آنتي اکسيدان است که درموارد متعدد موجب جلوگيري از گسترش سلولهاي سرطاني و کنترب سرطان است. آب ليمو از نوشيدنيهايي است که خوردن آن توصيه ميشود، زيرا خواص و فوايد بي شماري براي سلامتي دارد، از جمله کاهش وزن، تقويت دستگاه ايمني بدن، پاک سازي دستگاه گوارش، کم کردن التهابات بدن، افزايش نيروي بدن، تأثيرگذاري مثبت بر فرآيند متابوليسم و سوخت و ساز بدن و…اما اگر نکاتي را در مصرف آب ليمو در نظر نگيريم، ممکن است مضراتي برايمان داشته باشد.ليمو ترش علاوه بر از بين بردن سلولهاي بد در بدن از بروز انواع ?سرطان نيز جلوگيري ميکند. يک عدد ليموي 100 گرمي حاوي 29 کيلو ?کالري انرژي است.
آنچه از فوايد ليمو نميدانيد
ليمو ترش به علت داشتن خواص اسيدي ضد عفوني کننده قوي است. حتي اگر در مسافرتها به آب آشاميدني مشکوک هستيد و ميترسيد از آن بنوشيد کافي است چند قطره آب ليمو ترش را در آن بريزيد تا آب را کاملا استرليزه کرده و ميکربهاي موجود در آن را از بين ببرد. اين ميوه داراي فيبر بسيار بالايي بوده و در تأمين سلامت فرد بسيار مفيد است، همچنين در ?کاهش چربي، متعادل کردن فشار خون و باز شدن عروق بدن نقش تعيين کنندهاي دارد. طعم ترش آن به دليل وجود مادهاي با نام اسيد سيتريک است که به هضم غذا کمک ميکند. اين ميوه منبع غني ويتامين C. محسوب ميشود. ليمو ترش يک ماده تقويت کننده زيبايي است و باعث افزايش سلامتي، طراوت، شادابي، جواني و نيروي حيات ميشود.
چرا نبايد ليمو را با چاي بنوشيد؟
توصيه ميشود، آب ليمو را با آب سرد مخلوط کرده و ميل کنيد، زيرا گرما باعث تسريع واکنشهاي شيميايي موجود در آب ليمو شده و قدرت مخرب آن را بر روي دندانها افزايش ميدهد. آب ليموي طبيعي را با آب سرد مخلوط کنيد و از ريختن آن در چاي داغ و…بپرهيزيد.
ليمو با چه غذاهايي ناسازگار است؟
اين ميوه با غلات و حبوبي از قبيل: گندم، برنج، لوبيا، نخود، عدس، باقلا، لپه، ارزن و همچنين با ميوههايي شامل سيب درختي، موز، انجير، خرما و ميوههاي شيرين، گوجه فرنگي، سيب زميني و بلوط نميسازد.
خوردناين ميوه با روغنهاي مايع نباتي و ميوههاي روغن دار از قبيل: گردو، بادام، فندق، بادام زميني (پسته شام)، ميوه زيتون، نارگيل و همچنين سبزيجاتي مانند: هويج، سالاد کاهو، تره فرنگي، پياز، چغندر، گل کلم، کلم، کلم قمري، کلم دلمه اي، آنديو، سير، شلغم، بادنجان، فلفل، رازيانه، مارچوبه، نعناع و انواع کدوها ميسازد.
نکات بسيار مهم :
با گوجه فرنگي سازگار نيست و از طرف ديگر هيچگاه 3 نوع ترشي را با يکديگر نخوريد.
آب ليموي کهنه مضر است، زيرا تبديل به اسيدهاي مضر ميشود.
اگر آن را نيز در يخچال در صفر درجه هم قرار دهيم طبق نتايج و آزمايشات حاصله پس از 24 ساعت 50% از ويتامينهاي خود را از دست خواهد داد.
همچنين در بررسيهاي به عمل آمده ثابت شده که آب ليمو در هواي متعارف و معمولي به کلي بدون خاصيت است!
بررسيهاي جديد دانشمندان نشان ميدهد مخلوط آب ليموترش با نوشيدنيهاي داغ و يا هنگام طبخ غذا موجب اسيدي شدن ماده غذايي ميشود. همچنين از زمان قاچ کردن ليمو تا استفاده از آن نبايد مدت زيادي بگذرد.
بررسيها نشان ميدهند اگر چه طعم و مزهي ليمو ترش همانند ليمو شيرين پس از قاچ کردن تغيير نميکند، اما در سطح آن گازهايي آزاد ميشود که اين گازها ميتواند براي بدن مضر و خطرناک باشند. ويتامينهاي ليمو ترش پس از مدت زماني از بين ميروند، پس بهتر است آن را سريعا مصرف کنيد.
شايان ذکر است، خيليها عادت دارند آب ليمو ترش را در يخچال نگه داري کنند، اما مطالعات اخير نشان ميدهند استفاده از اين آب بسيار خطرناک است و موجب سمي کردن غذا و از بين بردن ويتامينهاي موجود در غذا ميشود.
همچنين بخوانيد:
وابستگي به موبايل و نشانه هاي اين اعتياد
سيب ؛ ميوه بهشتي
ديسک کمر و روش هاي جديد درمان آن
سازمان جهاني بهداشت: فرسودگي شغلي يک بيماري است
آدامس ؛ جويدني خوشمزه و پرخاصيت