وبلاگ من

  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

شیره انگور ، عصاره حیات

30 مرداد 1398 توسط mehri delta

شيره انگور بسيار لذيذ و پرخاصيت است. بيشتر آن‌را به‌عنوان صبحانه و به‌خصوص در فصل‌هاي سرد سال مصرف مي‌کنند.

معمولاً شيره انگور را با ارده مخلوط مي‌کنند. علاوه بر آن‌که شيره انگور به عنوان يکي از اجزاي لذيذ صبحانه به شمار مي‌رود، فوايد بسياري براي سلامتي به همراه دارد. برخي از خواص شيره انگور براي سلامتي در ادامه آمده است.

1. محافظت از سلامت استخوان‌ها
شيره‌ي انگور باعث استحکام ساختار استخوان مي‌شود، زيرا منبع خوبي از کلسيم است. هم‌چنين، مصرف شيره‌ي انگور به بهبود وضعيت سلامت دندان‌ها نيز کمک مي‌کند. اين ماده‌ي غذايي قدرت انقباض ماهيچه‌ها را نيز افزايش مي‌دهد. مصرف شيره‌ي انگور از بدن در برابر بروز بيماري‌هاي استخواني، به خصوص در دوران يائسگي، محافظت مي‌کند.

2. بهبود تمايل جنسي
يکي ديگر از خواص شيره انگور افزايش تمايل جنسي است. مصرف شيره‌ي انگور به توليد سالم هورمون‌هاي جنسي کمک مي‌کند. اين ماده‌ي غذايي با از سلامت جنسي آدم‌ها محافظت مي‌کند.

3. رفع يبوست
يکي ديگر از خواص شيره انگور براي سلامتي، کمک به تسکين يبوست است. اين ماده‌ي غذايي باعث آرام شدن معده و روده‌ها مي‌شود.

4. حاوي بسياري از مواد معدني مفيد
مصرف شيره‌ي انگور مي‌تواند نيازهاي روزانه‌ي بدن را به کلسيم، پتاسيم، منيزيوم، و آهن برآورده کند. شيره‌ي انگور به دليل ميزان بالايي مواد معدني موجود، مي‌تواند براي دوران بارداري، شيردهي، و بازيابي از انواع بيماري‌ها بسيار مفيد باشد.

5. مفيد براي خون
شيره‌ي انگور حاوي آهن است و مي‌تواند از بروز کم خوني پيشگيري کند. اين ماده‌ي غذايي حدود يک سوم از نياز روزانه‌ي بدن را به آهن تامين مي‌کند. هم‌چنين، شيره‌ي انگور ميزان خون بدن را افزايش مي‌دهد.

6. افزايش انرژي
افزايش انرژي بدن يکي ديگر از خواص شيره انگور است. بدن انسان بر اثر سرما، به خصوص در فصل زمستان، دچار ضعف مي‌شود. مصرف شيره‌ي انگور با تقويت بدن از ابتلاي آن به بيماري‌ها پيشگيري مي‌کند.

 

7. مفيد براي دوران بارداري
خواص شيره انگور بسيار زياد است و براي دوران بارداري مناسب است. از آن‌جا که شيره‌ي انگور حاوي مواد معدني بسياري است، مصرف آن براي دوران بارداري، شيردهي بسيار مفيد است.

8. مفيد براي درد دوران قاعدگي
در برخي موارد، درد دوران قاعدگي به دليل کمبود آهن ايجاد مي‌شود. شيره‌ي انگور حاوي آهن است و مي‌تواند از درد دوران قاعدگي پيشگيري کند.

9. کمک به رشد سالم سلول‌ها
مصرف شيره‌ي انگور به سرعت و به آساني به ترميم بافت‌هاي پوست کمک مي‌کند.

10. افزايش ميزان گلبول‌هاي قرمز خون
شيره‌ي انگور با افزايش سرعت تشکيل گلبول‌هاي قرمز خون مي‌تواند دستگاه ايمني بدن را نيز تقويت کند.

11. کمک به رشد
مصرف شيره انگور براي کودکان در حال رشد بسيار مفيد است. شيره‌ي انگور با خاطر مواد معدني و ويتامين‌هاي موجود براي کمک به رشد بدن مفيد است.

12. محافظت از دستگاه عصبي
شيره‌ي انگور به خاطر منيزيوم موجود در ترکيب خود، حجم کلسيم موجود در رگ‌هاي عصبي و خوني را متعادل مي‌کند و باعث آرامش اعصاب مي‌شود.

13. رفع سردرد و خستگي مفرط
شيره‌ي انگور حاوي ويتامين‌ها و مواد معدني است که مي‌توانند خستگي مفرط و سردرد را تسکين دهند.

 

14. ساير خواص شيره‌ انگور
کمک به رفع سختي سرخرگ‌ها
کاهش خطر ابتلا به سرطان
باز کردن اشتها
محافظت از پوست در برابر اثرات مضر نور آفتاب
پيشگيري از پيري زودرس؛ جوان‌سازي بدن
محافظت از بدن در برابر اثرات منفي مصرف الکل و سيگار
روش‌هاي استفاده از شيره انگور
شيره‌ي انگور را به روش‌هاي مختلفي مي‌تواند مصرف کرد.

چنان‌چه از شيره‌ي انگور براي درمان کم خوني استفاده مي‌کنيد، بايد هر روز صبح، يک الي دو قاشق غذاخوري از آن را نوش جان کنيد. اين کار باعث افزايش توليد آهن در بدن مي‌شود و از بروز کم خوني پيشگيري مي‌کند.

ولي رايج‌ترين و محبوب‌ترين روش استفاده از شيره‌ي انگور، مخلوط کردن آن با ارده، و مصرف آن هنگام صبحانه است.

تاثير مصرف شيره انگور بر وزن بدن
شيره معمولا نوعي شربت عصاره‌اي است که ميوه‌هاي نظير انگور تهيه مي‌شود. اين ماده‌ي غذايي منبع خوبي براي کربوهيدرات و کلسيم است.

راه‌هاي مختلفي براي مصرف شيره‌ي انگور وجود دارد. چنان‌چه در مصرف شيره‌ي انگور اعتدال را رعايت کنيد، مشکلي براي‌تان به وجود نخواهد آورد. ولي اگر شيره‌ي انگور را بي‌رويه مصرف کنيد، ممکن است باعث افزايش وزن شود. به خصوص، مصرف بيش از اندازه‌ي ارده و شير هنگام صبحانه ممکن است باعث افزايش وزن شود.

برخي شيره‌ي انگور را به رژيم غذايي‌شان اضافه مي‌کنند. آن‌ها شيره‌ي انگور را جايگزين قند و شکر مي‌کنند تا علاوه‌بر اجتناب از مضرات قند، کلسيم و کربوهيدرات مورد نياز بدن‌شان را نيز تامين کنند. به اين ترتيب، هم مصرف قند را پايين مي‌آورند و هم به بدن‌شان کلسيم مي‌رسانند.

عوارض جانبي مصرف شيره‌ي انگور
مصرف بيش از اندازه‌ي شيره‌ي انگور ممکن است باعث سوءهاضمه، نفخ يا اسهال شود.

همچنين بخوانيد:
هندوانه را بي بهانه بخوريد

رژيم غذايي چاقي و 6 راهکار مؤثر براي اضافه وزن

انگور ، دانه هاي درخشان سلامتي

برنج نوک مدادي خورده ايد؟

چاي گياهي با پشم گربه!

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس