وبلاگ من

  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

چگونه گیاه خوار شویم؟

28 مرداد 1398 توسط mehri delta

گياه خوار شدن مستلزم داشتن اراده اي قوي است.

گروهي از آدم‌ها دوست دارند به گياه خواري  روي بياورند. گياه خوار شدن دشوار به نظر مي‌رسد و نيازمند نيروي اراده است.

به گزارش مجله پيام دلتا؛ در صورتي که تصميم خود را گرفته‌ايد و تمايل داريد گياه خواري را برنامه‌ي غذايي هميشگي‌تان کنيد،در اين مطلب نگاهي خواهيم داشت به توصيه‌ها و نکاتي که کمک‌تان مي‌کنند بدون سختي زياد به يک گياه خوار تبديل شويد.

1. دلايل خوبي براي گياه خوار شدن داشته باشيد

اگر گياه خوار مي‌شويد فقط به اين دليل که تمايل داريد اين رژيم را امتحان کنيد، احتمالاً به مدت طولاني آن را تحمل نخواهيد کرد. پيش از هر کاري بايد فکر کنيد که چرا مي‌خواهيد گياه خوار شويد و واقعاً به آن ايمان داشته باشيد.

2. در مورد آن مطالعه کنيد
قبل از شروع هر چيز جديدي، بهتر است تا جايي که براي‌تان امکان دارد در مورد آن مطالعه و جستجو کنيد. پيشنهاد ما اين است که همين رويکرد را در مورد گياهخوار شدن نيز داشته باشيد.

3. دستور هاي غذايي مناسب را پيدا کنيد
لازم نيست بيرون برويد و يک سري کتاب آشپزي جديد بخريد، هرچند که مطمئناً اين هم يکي از گزينه‌ها است. چند مورد از دستور هاي غذايي را که به نظرتان جذاب هستند يادداشت و آن‌ها را امتحان کنيد.

4. هفته‌اي يک دستور غذايي را امتحان کنيد

پيشنهاد ما اين است که فقط يک دستور غذايي جديد در باره گياه خواري را در هفته امتحان کنيد. اگر اين دستور غذايي را دوست داشتيد، مي‌توانيد آن را به مجموعه‌ي غذاهايي که هميشه طبخ خواهيد کرد اضافه کنيد. اکثر مردم فقط 7 تا 10 دستورالعمل دارند که به طور مرتب همان‌ها را استفاده مي کنند . هنگامي که چند دستور گياهخواري  باب ميل‌تان را پيدا کرديد، مي‌توانيد آن‌ها را نيز به برنامه‌ي غذايي هميشگي‌ خود اضافه کنيد.

5. جايگزين‌ها را بشناسيد
به جاي استفاده از گوشت، از يک جايگزين استفاده کنيد. به عنوان مثال، اگر دوست داريد اسپاگتي بخوريد مي‌توانيد گوشت گاو را با سويا جايگزين کنيد، و بعد آن را مثل هميشه بپزيد. تقريبا براي هر نوع گوشتي يک جايگزين وجود دارد، و بعضي از آن‌ها بسيار خوب هستند.

6. با حذف گوشت قرمز شروع کنيد
پيشنهاد ما اين است که به طور تدريجي به گياهخوار شدن روي بياوريد ، اگر چه مي‌توانيد اين کار را  يک‌باره نيز انجام دهيد. ضرورتي وجود ندارد که همه‌ي انواع گوشت را از برنامه‌ي غذايي‌تان حذف کنيد. با حذف گوشت قرمز شروع کنيد، چون از همه‌ي انواع گوشت ها ناسالم‌تر است.

7. کم کم گوشت‌هاي ديگر را حذف کنيد
بعد از گذشت چند هفته از زندگي بدون گوشت قرمز، گوشت‌هاي ديگر را هم در عرض دو هفته کنار بگذاريد.

8. لبنيات و تخم‌مرغ را در نظر بگيريد
گياهخواران به طور گسترده‌اي در اين مورد متفاوت هستند، بنابراين اگر گوشت را حذف کرده‌ايد، هيچ اجباري براي حذف لبنيات يا تخم‌مرغ از رژيم غذايي‌تان وجود ندارد. کاري را انجام دهيد که براي‌تان راحت‌تر است.

9. فهرستي براي خودتان تهيه کنيد

در مورد گزينه‌هاي گياهي فکر کنيد و يک فهرست جديد بنويسيد. به عنوان مثال، به جاي مرغ در غذاهاي سرخ شده، مي‌توانيد توفو را امتحان کنيد. با فهرست جديدي از اقلام اساسي، هيچ مشکلي براي پر کردن يخچال و کابينت‌ها نداريد.

10. به يکباره اقدام کنيد
برخي از آدم‌ها ترجيح مي‌دهند که گوشت را يک باره کنار بگذارند. در حالي که اين تصميم در مقايسه با تغيير تدريجي اراده‌ي قوي‌تري را ايجاب مي‌کند، اما واقعا سخت نيست. فقط چند روز تحمل لازم است تا به سيستم جديد عادت کنيد، و پس از آن مشکل کم‌تري خواهيد داشت.

11. پروتئين کافي بگيريد
يکي از تصورات اشتباه در مورد گياهخوار شدن اين است که پروتئين کافي دريافت نمي‌کنيد. اگر شما يک رژيم غذايي متنوع داريد که حاوي سبزيجات، غلات، لوبيا، آجيل، پروتئين سويا و غيره است، پروتئين دريافتي‌تان کافي خواهد بود. پروتئين سويا يک پروتئين کامل است، درست مثل پروتئين گوشت.

12. هله هوله نخوريد
اگر هله هوله مصرف کنيد، مي‌توانيد يک گياه خوار باشيد و بسيار ناسالم زندگي کنيد. گياهخوار شدن تاييدي براي خوردن هله هوله نيست. سعي کنيد در غالب موارد با ميوه‌ها و سبزيجات، غلات، لوبيا، آجيل، پروتئين سويا، لبنيات کم چرب و ديگر مواد مغذي خودتان را سير کنيد.

13. غذاهاي ملل مختلف را مصرف کنيد
يکي از نکات مهم در مورد تبديل شدن به يک گياه خوار اين است که اغلب افراد را مجذوب مي‌کند تا غذاهاي جديد و جالب را امتحان کنند. غذاهاي گياهي عالي را مي‌توان در سراسر جهان يافت، از پاستاي ايتاليايي گرفته تا بسياري از غذاهاي هندي و تايلندي و حتي  چيني، مراکشي، مکزيکي، آمريکاي جنوبي و بسياري ديگر.

14. به دوستان و خانواده‌تان بگوييد

اگر واقعاً مي‌خواهيد گياه خوار شويد، بايد با افرادي که مي‌شناسيد در مورد آن صحبت کنيد. به هر حال باز هم با آن‌ها غذا خواهيد خورد، بنابراين بهتر است که آن‌ها هم از تغييري که در برنامه‌ي غذايي‌تان ايجاد کرده‌ايد اطلاع داشته باشند، به اين ترتيب مي‌توانند يک غذاي گياهي براي شما آماده کنند.

15. خوش باشيد
بسيار مهم است که گياهخوار شدن را يک برنامه يا تغيير محدودکننده ندانيد‌. اگر احساس کنيد که خودتان را محروم کرده‌ايد، مدت زيادي پايبند آن نخواهيد بود. اما اگر احساس کنيد که کار خوبي انجام مي‌دهيد و بکوشيد غذاهاي جديد را تجربه کنيد، مدت زيادي پايبند اين رژيم غذايي خواهيد بود . در مسير جديد راحت باشيد و لذت ببريد.

16. از قبل برنامه‌ريزي کنيد
يکي از مشکلاتي که اغلب براي افراد گياه خوار رخ مي‌دهد اين است که جايي مي‌روند و نمي‌دانند که براي غذا چه بايد بخورند. اگر غذاي‌تان را از قبل آماده کنيد رفتن به يک ميهماني ساده باعث نمي‌شود که به مک‌دونالد برويد، يا گرسنگي بکشيد.

17. از قبل غذاي‌تان را آماده کنيد
مشکل ديگر اين است که وقتي غذاي گياهي آماده نکرده ايد، سراغ ساده‌ترين چيزي که موجود است مي‌رويد. مي‌توانيد مقداري ميوه‌ي خشک يا سوپ در يخچال داشته باشيد براي زماني که گرسنه هستيد و وقت آشپزي نداريد.

18. ميان‌وعده‌هاي گياهي مصرف کنيد

ميان وعده‌هاي فوق‌العاده‌اي وجود دارند که مي‌توانيد بخوريد. بادام بوداده (يا خام)، هوموس و پيتا يا سبزيجات، چيپس ميوه، گرانولاي کم چرب، ماست سويا با انواع توت، غلات کامل و چندين و چند خوراکي ديگر.

19. به رستوران‌هاي گياهي برويد
با جستجو در اينترنت مي‌توانيد رستوران‌هاي گياهي شهر محل زندگي‌تان را پيدا کنيد.

20. غذاهاي آماده براي گياه خواران را مصرف کنيد
در بخش غذاهاي يخ‌زده‌ي سوپرمارکت‌ها احتمالا غذاهاي گياهي زيادي را مي‌توانيد پيدا کنيد که مي‌توان آن‌ها را در مايکروويو گرم کرد.  برخي از اين غذاها را امتحان کنيد.

همچنين بخوانيد:
آب ؛ معجزه‌ي سلامتي بدن

پيامدهاي ناگوار چاقي در خردسالان

برنج نوک مدادي خورده ايد؟

چاي گياهي با پشم گربه!

مريم گلي ؛ گياه باستاني دخترانه !

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس